Dvojitý kríž - Carter, Chris, 1965-; Lejko, Peter (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2021)
Los Angeles: v opustenom dome sa nájde telo krásnej ženy. Je zavraždená a brutálne zmrzačená. Vrah nezanechal žiadne stopy. Jedinou výnimkou je čudný znak dvojitého kríža vyrytý na zátylku obete. Je to podpis psychopata známeho pod menom Krucifix. Ako je to však možné? Veď pred dvoma rokmi tohto vraha chytili. Je skutočný vrah ešte stále na slobode? Alebo teraz vyčíňa jeho napodobňovateľ? Detektív Hunter si uvedomuje, že vrah so znakom dvojitého kríža je späť.
Keywords: elektronické zdroje; anglické romány; detektívne romány