Môj najmilší psík - Wilson, Anne (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Všetko sa začalo vtedy, keď som po prvý raz zatúžila po vlastnom šteniatku, ktoré by som mohla držať v náručí na veky vekov amen