Krvný obeh - Gerritsen, Tess, 1953- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2020)
Mladá lekárka je očarená malým mestečkom v ktorom sa uchýlila po smrti svojho manžela. No jej pokoj a plány čoskoro prekazí šokujúca udalosť.