Mary Poppinsová - Travers, P. L. (Pamela Lyndon), 1906-1996; Šeptáková, Ivana (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2017)
Mnohí ste už iste počuli o podivuhodnej vychovávateľke, ktorú k Jane a Michalovi jedného dňa privial východný vietor. Stojí zato prežiť ich úžasné dobrodružstvá: cestu okolo sveta za jednu minútu, návštevu neobyčajnej zoologickej záhrady, desiatu so strýkom zaveseným na strope a ďalšie.
Keywords: elektronické zdroje; zvukové záznamy pre deti a mládež; anglické príbehy