Do posledného dychu - Bryndza, Robert, 1979-; Šabek, Igor, 1958- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2020)
Šaty nasiaknuté krvou, viečka násilne zatvorené. Tak vyzerá mŕtve dievča v kontajneri. Detektív séfinšpektor Erika Fosterová je na mieste nálezu ako prvá. Okamžite sa vrhá do práce a veľmi rýchlo odhaľuje súvislosti s inou, štyri mesiace starou, nevyriešenou vraždou. Obe obete sa našli v rovnakom prostredí a zomreli tým istým spôsobom. Navyše si obe dohovorili schôdzku cez internet. Kto sa skrýva za falošnými profilmi na facebooku a láka naivné mladé ženy na schôdzku?
Keywords: anglické romány; detektívne romány; zvukové záznamy