Nesmieš ma milovať - Prekliaty tanzanit. 2/2 - Wurm, Monika (Brána SK, 2016)
História nezostane nikdy tak celkom pochovaná a už vôbec nie zabudnutá. Či už tajomstvo saudskej kráľovskej rodiny, alebo spomienka na bezvýznamnú otrokyňu sa môže kedykoľvek vrátiť v podobe Pandorinej skrinky, ktorá čaká na svoje otvorenie.