Obeť - Horst, Jørn Lier, 1970-; Enger, Thomas, 1973- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Alexander Blix pracoval pred dvomi rokmi na prípade zmiznutia Elisabeth Eieovej. Vyšetrovanie sa zastavilo, keď bola zavraždená jeho dcéra. Čo ak sa však náhle ozve niekto, kto to vie? A čo znamená, že nielenže vie, čo sa stalo po jej zmiznutí, ale ovláda i detaily z Blixovho života?