Obeť - Horst, Jørn Lier, 1970-; Zemčáková, Želmíra; Enger, Thomas, 1973- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Alexander Blix pracoval pred dvomi rokmi na prípade zmiznutia Elisabeth Eieovej. Vyšetrovanie sa zastavilo, keď bola zavraždená jeho dcéra. Čo ak sa však náhle ozve niekto, kto to vie? A čo znamená, že nielenže vie, čo sa stalo po jej zmiznutí, ale ovláda i detaily z Blixovho života?
Piaty diel série Blix a Rammová
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; nórske romány; detektívne romány