Hra o pizzu - Grisham, John 8. februára 1955 (IKAR, 2009)
Rickovi Dockerymu, talentovanému hráčovi amerického futbalu, sa troma zbabranými prihrávkami podarí pokaziť takmer vyhratý zápas svojho tímu. Po tomto debakli dostáva výpoveď ...