Hra o pizzu - Grisham, John 8. februára 1955; Kubáň, Dušan (IKAR BRATISLAVA, 2009)
Rickovi Dockerymu, talentovanému hráčovi amerického futbalu, sa troma zbabranými prihrávkami podarí pokaziť takmer vyhratý zápas svojho tímu. Po tomto debakli dostáva výpoveď ...
Načítal Dušan Kubáň
Pre nevidiacich a slabozrakých