Kým uschnú tvoje slzy - Fartelová, Marta, 1977-; Dolanská, Jana; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (BRATISLAVA MOTYL, 2009)
Do Luciinho života náhle zasahuje nečakaná správa o manželovej ťažkej chorobe. Všetku svoju silu a energiu sústredí na jeho podporu v boji so zákerným ochorením - zabúda však na zvyšok rodiny ľ na svoje dve deti
Pre nevidiacich a slabozrakých