Zmluva podľa Paganiniho - Kepler, Lars (SKN, 2011)
Úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí. Druhá časť románu Hypnotizér