Zmluva podľa Paganiniho - Kepler, Lars; Kubáň, Dušan; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (Levoča SKN, 2011)
Úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí. Druhá časť románu Hypnotizér
Vlastným menom: Alexander a Alexandra Ahndorilovci (manželia)
Pre nevidiacich a slabozrakých