Dobrodružstvá rušňa Tomáša. 6 - Awdry, W., 1911-1997 (Egmont, 2006)
Užitočné rušne z ostrova Sodor prichádzajú za vami s piatimi dočista novými príbehmi. Dozviete sa o veľkom rušni Mudrochovi, o statočnom Freddiem, o veselej lokomotíve Rosie, a tiež o Nevillovi, čo sa chcel hneď s každým kamarátiť