Najkrajšie Ezopove bájky - Kolektív; Hanus Matúš (VIKTORIA PRINT Bratislava, 2016)
ábavná kniha s množstvom ilustrácií a nezabudnuteľných postáv zavedie deti do sveta múdrych Ezopových bájok.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Beletria pre deti do 10 rokov