Milý Bene - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2021)
Humoristická próza oblíbené české autorky. Tentokrát pro své vyprávění využila epistolární styl. V dopisech svému potenciálnímu milenci popisuje cestu do Toskánska, kterou podnikla se svou rozvedenou dcerou a vnukem.