Milý Bene - Pawlowská, Halina, 1955-; Bornová, Erika, 1964- (Praha : Motto, 2021)
Humoristická próza oblíbené české autorky. Tentokrát pro své vyprávění využila epistolární styl. V dopisech svému potenciálnímu milenci popisuje cestu do Toskánska, kterou podnikla se svou rozvedenou dcerou a vnukem.
Keywords: české prózy; humoristické prózy; Czech prose; humorous prose