Výsluch bez poverenia - Mohr, Steffen, 1942-; Záhon, Ľubomír, 1944- (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1984)
Detektívny román.
Keywords: romány detektívne; magnetofónové kazety