Svet mi je dlžný - Urbaníková, Eva, 1976-; Ringošová, Alena; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (EVITAPRESS BRATISLAVA, 2010)
Šťavnatý príbeh mladej ženy, ktorá chce byť šťastná. Za každú cenu!
Pre nevidiacich a slabozrakých