Sen jednej dcéry - Rivers, Francine, 1947-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2025)
Autorka v dramatickom pokračovaní série Martino dedičstvo rozpráva príbeh nekonvenčnej, rozhľadenej, ambicióznej babky, jej vnútorne zlomenej dcéry Dawn, pohltenej strachom, aj vnučky Carolyn, ktorá túži po ich zmierení a neváha sa obetovať. Kniha je dojímavou bodkou za ságou o nevyslovených bolestiach, ktoré rozožierajú rodinné vzťahy, o obetách, ktoré matky prinášajú kvôli svojim dcéram, a o sile bezpodmienečnej lásky.
Keywords: zvukové záznamy; americké romány; náboženské romány