Hasiči idú! - Chrtianska, Jana (Praha : Rebo International, 2019)
Knížka se zvukovou lištou ukazuje nejmenším dětem, kde všude pomáhají hasiči.
Kartonové listy se zvukovým modulem na baterie přilepeným na přídeští
Keywords: leporela; publikace pro nejmenší děti; folding picture-books; publications for small children