Zmysly zvierat : zrak - hmat - chuť - Hyvnarová, Bronislava; Hrachovcová, Michaela; Matis, Peter, 1953- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2015)
Výnimočná, pútavá kniha, ktorá odhaľuje inak nám ľuďom skryté tajomstvá zo zvieracej ríše