Zmysly zvierat : sluch - čuch - Hyvnarová, Bronislava; Hrachovcová, Michaela (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2014)
Vieš, že zvuk je vlastne chvenie? Vyskúšal si niekedy, ako nádherne vonia napríklad levanduľový kúpeľ?