Zmysly zvierat sluch - čuch - Hyvnarová, Bronislava; Hrachovcová, Michaela; Richterová, Ingrida (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2014)
Vieš, že zvuk je vlastne chvenie? Vyskúšal si niekedy, ako nádherne vonia napríklad levanduľový kúpeľ?
Básne Jana Čareka a Františka Hrubína
Keywords: zmysly; sluch; čuch; ekológia živočíchov; človek a zviera; publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; populárno-náučné publikácie; publikácie pre deti