Čti mi před spaním - Hawcock, Claire (Svojtka & Co, 2017)
Krátké povídání o tom, jak se zvířata ukládají ke spánku, doprovázené celostránkovými ilustracemi. Vyprávění má napomoci dětem usnout. V úvodu pár rad rodičům, jak z knihy předčítat. Pro menší děti.