Spisy X Stratené mesto - Anderson, Kevin J., 1962- (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1998)
Agenti FBI sa vydávajú na strastiplnú cestu do zrúcanín mayského mesta v pralesoch Ycatánu, kde sa stretnú s temnými sieťami narkomafie.