Spisy X Stratené mesto - Anderson, Kevin J., 1962-; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1998)
Agenti FBI sa vydávajú na strastiplnú cestu do zrúcanín mayského mesta v pralesoch Ycatánu, kde sa stretnú s temnými sieťami narkomafie.
Keywords: romány detektívne; magnetofónové kazety