Spisy X Epicentrum - Anderson, Kevin J., 1962- (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1998)
Príbeh pátrania dvojice agentov FBI po príčine smrti záhadne uškvarených ľudí, ktorí mali dočinenia s jadrovými pokusmi.