Spisy X Epicentrum - Anderson, Kevin J., 1962-; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1998)
Príbeh pátrania dvojice agentov FBI po príčine smrti záhadne uškvarených ľudí, ktorí mali dočinenia s jadrovými pokusmi.
Keywords: romány detektívne; magnetofónové kazety