Cigánka - Beňo, Ladislav, 1921-2009; Palubová, Gabriela (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN))
Príbeh lásky nádejného básnika a krásnej Cigánky, ktorá sa stala jeho milou a životnou partnerkou.
Keywords: romány ľúbostné; magnetofónové kazety