Inferno Peklo - Brown, Dan, 1964-; Šabek, Igor (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2014)
Triler nadväzuje na sériu so symbolistom Robertom Langdonom. V novom príbehu Inferno sa Langdon dostane do srdca Európy, kde sa rozkrúti napínavé dobrodružstvo okolo jedného z najtrvácnejších a najtajomnejších literárnych diel v histórii... Čitateľov zavediem na cestu hlboko do mystickej ríše kódov, symbolov a tajných chodieb, povedal Dan Brown pre BBC. Nová kniha Inferno je inšpirovaná Peklom z Danteho Božskej komédie, a veľká časť knihy sa odohráva v uliciach talianskej Florencie.
Keywords: elektronické zdroje; americké romány; trilery (romány)