Olivovník - Riley, Lucinda, 1965-2021; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Helena nikdy neprezradila manželovi, otcovi svojich dvoch mladších detí, ani Alexovi, trinásťročnému synovi z predošlého vzťahu, kto je Alexovým otcom. Olivovník je dojímavý príbeh o tom, ako sa správame, keď sme primladí a nevieme riešiť životné situácie, o tom, ako klamstvá podkopávajú ľudské vzťahy, ako môže pocit viny a zrady rozdeliť aj najbližších členov rodiny a priateľov a ako láska, lojálnosť a čestnosť vytvárajú spojivo, ktoré nás podrží aj v najťažších časoch.
Keywords: zvukové záznamy; írske romány (anglicky); ľúbostné romány