Lovec králikov - Kepler, Lars; Kubaň, Dušan, 1971-2022 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2018)
Nekompromisný komisár Joona Linna si vo väzení odpykáva trest za svojvoľný postup pri riešení predošlého prípadu. Jeho kolegyňa Saga Bauerová, komisárka švédskej bezpečnostnej služby na boj proti terorizmu, spolupracuje na vyšetrovaní vraždy švédskeho ministra zahraničia, ktorá sa udiala v Štokholme za mimoriadne kompromitujúcich okolností. Najväčším problémom polície však nie je iba hroziaci škandál, ale zistenie, že kriminalisti majú do činenia so zvláštnym typom sériového vraha.
Keywords: elektronické zdroje; švédske romány; detektívne romány; trilery (romány)