Princezná vo svete reflektorov - Cabot, Meg, 1967-; Turčanová, Katarína, 1978- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2002)
Hlavnú hrdinku trápi neopätovaná láska.
Keywords: romány dievčenské; magnetofónové kazety