Letenka z džungle - Brown, Sandra, 1948-; Pešková, Jana (Warszawa : HarperCollins Polska sp. z o.o., 2021)
Romantický příběh s dobrodružnými prvky vypráví o Kerry, která se pokouší zorganizovat velmi nebezpečnou akci, kde jde o životy nevinných dětí i o ten její.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány