Hriešnici - Collins, Jackie, 1937-2015 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2015)
Román sa odohráva v atraktívnom prostredí Hollywoodu. Vystupuje tu celá galéria postáv od filmových hviezd, režisérov, producentov a filmových agentov až po začínajúceherečky, ktoré sú ochotné urobiť pre svoju kariéru celkom všetko.