Keď sa obzriem - Durdík, Vladimír; Studeničová, Marika, 1964-; Šabek, Igor (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2004)
Úprimné vyznanie slovenského herca o svojej umeleckej práci, ale i o súkromí plnom lásky i drám.
Keywords: Durdík, Vladimír, -- 1949-2003; romány životopisné; magnetofónové kazety