Fantastické poviedky - Dahl, Roald, 1916-1990; Ružička, Dušan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1987)
Zbierka obsahuje pätnásť poviedok, ktoré charakterizujú atribúty Dahlovho majstrovstva: hlboký psychologický prienik, osobitý humor a dramatickosť.
Keywords: poviedky; magnetofónové kazety