Erotické poviedky - Szabó, Dušan (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1989)
Poviedky o láske hovoria bez predsudkov, ale aj bez toho, aby ju redukovali na číru telesnosť. Naopak z antológie vyplýva, že iba jednota telesného a duchovného robí lásku tým, čím by mala byť.