Grand Avenue - Fielding, Joy, 1945-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2003)
Osudy štyroch priateliek sa vzájomne prelínajú, prechádzajú šťastnými i problematickými obdobiami a odhaľujú silu priateľstva, ktoré je pekné dovtedy, kým ho nenaruší bezohľadnosť a zrada.
Keywords: romány pre ženy; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha