Zachrániš ma ráno - Fielding, Joy, 1945-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2009)
Napínavý a mrazivý príbeh z malého mestečka na Floride.
Keywords: romány detektívne; magnetofónové kazety; MP3; WMA DRM 10 - digitálna kniha