Bábika - Fielding, Joy, 1945-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2007)
Amanda je dynamická právnička, ktorá nemá rada spomienky. Keď jej zavolá bývalý manžel, že jej matka zastrelila neznámeho človeka, musí sa vrátiť domov a čeliť démonom minulosti a životu ktorý opustila.
Keywords: romány spoločenské; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha