Vyrovnaný účet - Francis, Dick, 1920-2010; Francis, Felix, 1953-; Němcová, Edda (Praha : Euromedia Group, 2023)
Detektivní román, který tentokrát napsal populární autor tohoto žánru společně se svým synem, je opět situován do dostihového prostředí.
"Vydala Euromedia Group, a.s., v edici Kalibr
Přeloženo z angličtiny
Keywords: anglické romány; detektivní romány; English fiction; detective novels