Vinárova žena - Harmel, Kristin, 1979-; Šabek, Igor (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
1940: Keď sa mladá Inès vydala do slávnej rodiny Chauveauovcov, snívala o pokoji a luxuse. S nemeckou okupáciou však prichádza život plný strachu nielen o seba, no najmä o Céline, židovskú manželku ich hlavného vinára. 2019: Olivia zničená životom, prijme ponuku svojej starej mamy na výlet do Champagne. Nepotrvá dlho, kým sa minulosť stretne s prítomnosťou.
Keywords: zvukové záznamy; americké romány; CD-ROM