Cudzí priateľ Zv. 1 - Hein, Christoph, 1944- (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1991)
Príbeh rozvedenej a bezdetnej lekárky v uponáhľanom svete.
Keywords: romány spoločenské; publikácie v Braillovom písme