Trón morskej panny - Kidd, Sue Monk, 1948-; Selecká, Nora, 1930-2016 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2007)
Podmanivý román o láske, mýtických bytostiach a svätcoch.
Keywords: romány spoločenské; legendy; magnetofónové kazety