Proso - Ferko, Andrej, 1955-; Záhon, Ľubomír, 1944- (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1984)
Autor zobrazuje domov dôchodcov s jeho rozličnými obyvateľmi.
Keywords: slovenské romány; magnetofónové kazety