Babylon, neviestka bohov - Lundkvist, Artur, 1906-1991; Záhon, Ľubomír, 1944- (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1989)
Známy švédsky autor upriamil v tomto historickom románe pozornosť na dejiny Novobabylonskej ríše, na obdobie rokov 626-539 pred n.l.
Keywords: romány historické; magnetofónové kazety