Planéta exilu - Le Guin, Ursula K., 1929-2018; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1988)
Planéta exilu rieši problém koexistencie na planéte, kde existujú dva odlišné spoločenské a sčasti aj biologické systémy.
Keywords: romány sci-fi; magnetofónové kazety