Hľadá sa Darling - Medeiros, Teresa, 1962- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2008)
Esmeralda prichádza na drsný západ zabiť pištoľníka Darlinga. Nepodarí sa jej ho zastreliť, ale podarí sa jej doňho zaľúbiť.